ZwangerFit® Training Bij Anoek

De ZwangerFit® / MamaFit® training bestaat uit actieve lessen gericht op fit worden of blijven tijdens de zwangerschap en het opbouwen van de fysieke belastbaarheid na de bevalling. In elke les komen conditietraining, krachttraining en ontspanning aan bod. Er wordt geoefend met behulp van oefenmaterialen, zoals grote ballen, gewichtjes en dynabands. Tijdens de training oefent iedereen op haar eigen niveau. Er is aandacht voor het voorkomen of verhelpen van rug- en bekkenklachten. 

 

Je kunt het gehele jaar instromen in de lessen bij elke zwangerschapsduur en vanaf 6 weken na de bevalling. Voor deelname aan de ZwangerFit® / MamaFit® training is een individuele intake verplicht. Deze zal in overleg worden ingepland. Er wordt gewerkt met een kwartaalkaart van €175,-, welke door sommige zorgverzekeraars (gedeeltelijk) wordt vergoed. Per kwartaal zullen ongeveer 20 trainingen worden gegeven. Je bepaalt zelf of je één of twee maal per week komt sporten. Bij instroom in het kwartaal wordt de prijs omgerekend naar het resterende aantal weken. Bij uitstroom i.v.m. gezondheidsredenen of geboorte wordt het resterende aantal weken gecompenseerd.

 

 

De ZwangerFit® / MamaFit® training wordt gegeven op woensdagavond van 19.OO uur tot 2O.OO uur en zaterdagochtend van 9.OO uur tot 1O.OO uur, in de oefenzaal van Fysiotherapie De Groote Wielen in Rosmalen: 

Gezondheidscentrum De Groote Wielen

Groote Wielenlaan 85, 5247 JA Rosmalen

 

Inschrijven? Download het intakeformulier:

Intakeformulier ZwangerFit
Word – 134,2 KB
Intakeformulier MamaFit
Word – 134,5 KB